BAŞKANIMIZ ANKARA'DA ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim Özdemir, Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Başkanımız Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Sadir Durmaz ile görüşerek ilçemizde yapımı devam eden ve planlanan projeler hakkında kendilerine bilgi verdi.

İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, BOTAŞ Destek Hizmetleri Daire Başkanı Fahri Kandaz, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Yardımcısı Faruk Fıratoğlu, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Nurettin Taş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Eyüp Karahan, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras, TKD Kuzey Enerji Torul Gençlik Kulüp Başkanı Av. Özden Bostan’ı da ziyaretlerde bulunan Başkanımız, ilçemizde yapımı devam eden ve planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.