Gümüşhane Valiliğimiz, Gümüşhane İl Kültür Turiz Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığımız ortaklığında 27 Nisan Cumartesi günü Torul Kalesi'nde Turizm Şenliği düzenlenecek.  43. Turizm Haftası kutlamaları münasebetiyle Torul Kalesi'nde düzenlenecek olan Turizm

Gümüşhane Valiliğimiz, İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığımız ortaklığında Torul Kalesi'nde 43. Turizm Şenliği programı düzenlendi.

Gümüşhane Vali Vekilimiz Ali ARIKAN, Gümüşhane Belediye Başkan Vekili Özcan ULUTAŞ, Belediye Başkanımız Evren Evrim ÖZDEMİR, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin ATEŞ ve çok sayıda konuğun katıldığı program coşku içerisinde kutlandı.

Belediye Başkanımız Evren Evrim ÖZDEMİR konuşmasında bacasız sanayi olarak nitelendirilen turizmin dünyanın çiçeği olduğunu belirterek, turizmin Türkiye’nin zenginleşmesi, tanıtılması, güçlenmesi, insanların refah içerisinde mutlu bir şeklide yaşayabilmesi için çok büyük bir öneme sahip olduğunu kaydetti.

Gümüşhane tanıtım filminin de izlettirildiği programda daha sonra halk oyunları gösterileri gerçekleştirildi. Yöresel sanatçılar konserinde ise alanda bulunan yüzlerce vatandaş el ele horon oynadı.