ŞEHİT ÖĞRETMENİMİZ KABRİ BAŞINDA ANILDI

Görev yeri Şanlıurfa’dan memleketi Gümüşhane’ye dönerken Tunceli-Pülümür karayolunda bölücü terör örgütü mensupları tarafından kaçırılarak 23 yaşında şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz, vefatının 2.yılında kabri başında anıldı.

İlçemize bağlı Demirkapı köyünde Kaymakamımız Sayın Onur AYKAÇ, Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Seydi DOĞAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Eyyüp ZENGİN, şehit öğretmenimizin babası Hamit, annesi Gülay, kardeşi Yahya ve abisi Ahmet YILMAZ ile meslektaşlarının katıldığı etkinlikte ilk olarak şehit öğretmen Necmettin YILMAZ’ın kabrinde Kur’an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Belediye Başkanımız Saıyın Evren Evrim ÖZDEMİR vatanın sürekliliği için hayatını feda etmiş, şehitlik mertebesine ulaşmış Necmettin YILMAZ ve onun gibilerinden Allah razı olsun diyerek, “Her zaman bu vatanın teröre, vatan hainlerine karşı şehit olacak binlerce ordusu vardır. Zamanında Ulubatlı Hasan İstanbul’un surlarına bayrağını dikerken bir tane Ulubatlı Hasan vardı ama şimdi Türkiye’nin her tarafında bu teröre, bu zulme, bu vatan hainlerine dur diyecek binlerce Ulubatlı Hasanımız var. Allah onlardan ve Necmettin öğretmenden razı olsun. Allah inşallah bu değerli makamı bizlere de nasip etsin diyorum” ifadelerini kullandı.